tak za posledni dobu z filmu co by se dali oznacit za autofilmy sem videl drive angry coz je neskutecna beckova hovadina ... s cagem ci pije pivo z lebky a pulka filmu je animovana jak bugs bunny .. (posr....y CGI....) ve vysledku prez velky mezery ve scenari a velky mezere Cageho hereckyho nebo spis nehereckyho talentu ... (jen tam chodi a tvari se desne drsne...obcas nekoho zastreli a pronese suchou hlasku ve smyslu tak a ted si mrtvej ... ) takze ve finale se na to dalo docela dobre koukat prez to ze to byla desna hovadina ... (jo i auta tam byli zajimavy....)
a vcera sem koukal na drive a tam je to presne opacne ... zacatek jak vanishing point .... zajimave natoceny.... pekne herecky obsazeny.... prijemne se rozjizdejici dej ... ale od pulky to nabralo smer kterej se stal neuveritelne neuveritelnej ... vsechno se zamotalo tak ze to cloveka ani nebavilo sledovat a atu se obevovalo jen pri jezdeni z mista na misto pri dalsich prilezitostech kdy se hlavni hrdina "nechaval" zabit ... az na par zaberu ve filmu nejsou ani moc zajimavy auta ... nebo se s nima aspon nejezdi .. jen stoji v garazi atd .... takze z drive velky sklamani ....
tak sem si pustil neco klasictejsiho na spraveni chuti .... aneb spielberguv nasr..anej kamion ... duel po par letech co sem ho nevidel .. (no dobre asi 10) se mi libil mnohem vic nez tenkrat .. (asi to bude tim ze s anglictinou nemam problem i bez titulek .... a tenkrat sem to asi jen cet...) tenhle film by mel bejt dalsi z povinny "cetby" pro petrol heady ...
jinak nedavno sem taky po letech koukal na auto (the car...) no to uz je sice velky becko ale s velmi jednoduchym a oddychove sledovatelnym dejem .. takze vlastne celkem pohodovej filmek .. (i kdyz podle nametu by nenatocili ani dil krajnich mezi ... ale i tak se to v pohode da ..

)
no a to je asi tak vsechno .... z vas nikdo na zadnej autofilm za posledni dobu nikdo nekoukal ?