Velká Prosba Ke Všem Sběratelům

Modely, kola, doplňky

Moderátor: Beny

Velká Prosba Ke Všem Sběratelům

Příspěvekod DavidHodan » 15 dub 2010, 15:22

Dobrý Den , :-)

Dovolte, Abych Se Představil.

Jmenuji se David Hodan a jsem 20 - i letý vozíčkář na stále plicní ventilaci z Plzně.

Rád bych se zeptal, zda - li mezi Vámi neni někdo, kdo daruje či levně prodá modely aut, zejména historických a veteránů.

Z finančních důvodů si nemohu dovolit pořizovat tolik modelů, kolik bych si přál.

Právě proto hledám někoho, kdo třeba ruší sbírku, a je ochoten to darovat či prodat za symbolickou částku, i když chápu, že je tento Koníček dosti nákladný.

Auta nesbírám na kšeft, ale proto, že Mě to baví, a je to jeden z mála koníčků, kterému se svým postižením můžu věnovat.

Jinak co se týče nedůvěřivosti, nemám problém s tím kdykoliv dotyčnému poslat fotografii s jeho Modely.

Kdykoliv se mu bude po jeho " Miláčkovi " stýskat, můžu samozřejmě bez problémů poslat foto . :-)

Jinak, co se týče Mého zaměření, zaměřuji se na všechna měřítka a všechny značky civilních aut, zvláště pak na Veterány, Škodovky A Tatry a ostatní " komunistická " auta , která byla spatřitelná na Českých Silnicích .

Děkuji Vám Za Vaši Pozornost. :-)

S Pozdravem

David Hodan :-)
DavidHodan
greenhorn

Re: Velká Prosba Ke Všem Sběratelům

Příspěvekod Joseph » 15 dub 2010, 20:32

Vítám Tě tady,
škoda, že jsi přišel po odchodu groupa. Ten měl mnoho historických vozidel, takže by se s tebou rád o ně podělil. Já bohužel nejsem příliš angažovaný ve sběratelství, spíše upravím model a prodám ho ;) Takže ti nepomohu s tvým problémem.
Ale určitě se tu najdou tací, kteří ti milerádi nabídnou některé tvé vysněné modely.

Jinak bych se asi podíval na Aukro, tam se občas objeví nějaký pěkný model za dobré peníze.
Obrázek>>>flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
Joseph
Moderátor

Zpět na Koupě