To fotíš na balkóně ne? Krásná motorka, pro větší realističnost bych dodělal vrtané kotouče a nabarvil stojan zadního kola. Jinak bych neměnil asi nic. Paráda...
Dikes klucí ... no ono s těma kotoučema je to složitější, mám několik dobových fotek a několik novějších replik a na každé to je doslova úplně jinak. Na některých jsou vrtaný oboje jak cedník (a pozor - to i ty staré!), na některých jen přední a na některých jak jsem je dal já - celé, bez vrtání ... mě to tak nějak více k tomu sedí. A ano, stojan půjde ještě do černé !
Je vždy radosť vidieť tvoje modely, či vo fáze stavby, alebo už hotové. Nenapadá mi, ako sa správne vyjadriť k tvojej práci, proste, je to nádherný stroj, motorky nejak extra nemusím, ale tvoje práce ma vždy vedia nadchnúť a rád si ich pozriem, len tak ďalej. P.S.: Škoda, že nieje reálna, lebo tak vyzerá
Som závislý na autách, priznávam, no liečbu odkladám...
ja jen muzu pridat to,ze nadherne propracujes vsechny ty detaily,hlavne jsem dost vedle z toho vejfukoveho potrubi a retezu,jinak me se ty nederovane kotouce libej,.....perfektni fotky
Super, na té první fotce to vypadá jako živý , na těch ostatních to skoro to samé, jen ti chlápci někam zmizeli. Zase jeden model co stojí za to shlédnout i když pro většinu asi nebude TOP TEN. Model je samozřejmě na webu Krásný
taK tohle je fakt nadhernej stroj ... spousta detailu.. a ten design .. proste parada ... nejvic se mi libi to jedno zluty svetlo bokem a krabicovia podsedlovka ... a tesim se na dalsi starsi stoj...