Impreza 98 Monte Carlo

Galerie hotových modelů, aut co jezdí nebo jezdily rally závody

Impreza 98 Monte Carlo

Příspěvekod janci191 » 18 led 2009, 22:33

Tento model som zakupil asi pred rokom aby som mal aspon nieco co by mi pripominalo Collina.Mat jeho auto doma je pre mna čest a radost...dal som si na nom záležat..možno sa tam najdu nejaké chyby ale na tomto modely som prvykrát skusil patinu a pod. :w00t: je to Tamiya . FOTKY SOM FOTIL MOBILOM TAKZE NEJSU MOC KVALITNE.SORY :whistling:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
janci191
greenhorn

Re: Impreza 98 Monte Carlo

Příspěvekod janci191 » 18 led 2009, 22:38

lukasooo píše:To bude mit gorup radsot , vypadá to pěkně ale ty fotky no :no: , zkus udělat aspon foto na denim světle zejtra nekde venku třeba ;)

Ja viem tie fotky su nic moc....je to možne skusim to za svetla....ale mam len mobil Moj samsung neni na to dobre stvoreni .... :(
janci191
greenhorn

Příspěvekod Marek_sk » 19 led 2009, 16:37

pekne ale patina je moc, cekuj nejake foto z monte, kola nemaju byt zlate?, k tej patine, rob jedine podla foto lebo nato doplatis, ako som nato doplatil niekedy ja.....
Marek_sk
1:43

Příspěvekod janci191 » 19 led 2009, 21:57

Marek_sk píše:pekne ale patina je moc, cekuj nejake foto z monte, kola nemaju byt zlate?, k tej patine, rob jedine podla foto lebo nato doplatis, ako som nato doplatil niekedy ja.....

JJ koa, mali byt zlate ale chcel som biele...paci sa mi to viac....neviem ako som povedal ...je to moja prvá...nerobil som to z nejakej predlohy......
janci191
greenhorn

Zpět na Modely rallyových aut