Proč zrovna tento název ? Je to jednoduché, můj model se snaží představit stejné místo počtyřech letech, tedy stejný kus tradě v Monte v roce 1985, kdy jej opět projíždí Audina, tentokráte ale už verze S1.
Co se změnílo ? mnohé. Především v tomto roce je ještě větší zima - více sněhu a rampouchy na plůtku, plot samotný již ohlodává rez.
No ale především můj model je v menším měřítku, tedy v měřítku 1:32 a navíc se jedná o autodráhový model, tedy místo interieru je posádka. Navíc má model vodítko pro dráhu, které jak jsem psal jinde jej tlačí vzhůru, tudíž jsem jej musel postavit tak, jako že přejíždí zmrzlý sníh, tedy v mírném bočním náklonu, aby se vodítko vešlo do drážky v podložce.
Díky tomu všemu můj model rozhodně není tak kvalitní jako Markův, ale to bylo jasné od začátku, neboť má trochu jiné určení. Zda se povedl, můžete posoudit sami, i když by to chtělo fotky na denním světle.
PS, model ještě voní novotou, předpokládám, že po zaschnutí ( tak dva dni) ještě doladím podložku ( změkčím rozdíky )

a co bude příště ? kdo ví ? pořád mi vyčítáte, že stavím samý audi, tak co třeba tohle