Innocenti Mini Cooper 1300 Mk3
1:24 Mondo mo.[/b]
malo by ísť o auto, ktoré majiteľ cez víkend vyberie z garáže a ide s ním napr. na Pezinskú Babu, zajazdiť nejaké tie kopce.
úpravy:
exteriér: škrtnuté svetlá, začiernený výfuk, upravené a napustené kolesá, nafarbené tesnenia vo dverách, stierače vlastnej výroby (model ich mal na opačnú stranu) dekály, napatinovaný podvozok, karoséria kompletne preleštená Turtle waxom - farba dostala krásnu hĺbku, doporučujem.
interiér: nafarbený volant a pedále, gombíky na palubovke v červenej, nafarbené pánty dverí, pod nohami spolujazdca rezinový hasičák, zašpinená podlaha, upravené a skrátené plato (aby bolo vidno zástavbu v kufri), v kufri palivový systém vlastnej výroby z 12 dielcov (asi naj vec na aute), schránka. v budúcnosti ešte pribudnú štvorbodové sabelty od Eduardu ale chcel som už čím skôr nafotiť, stejne som prešvihol termín takže je to asi už jedno ale aby Group videl, že som sa na tú súťaž nevys*al.
Robil som 4 série fotiek, vložím vám sem tie najlepšie
1)

2) Séria fotiek z lesíka za domom. Ak by model náhodou išiel niekam na web, poprosil by som fotky odtiaľto
a na záver môj zvedavý pomocník

tak čo, páči sa vám?