UPRAVA PRAVIDEL - ČTĚTE ! ! - NEZNALOST NEOMLOUVÁ !

Pravidla a veškeré informace ohledně tohoto fóra a webu

UPRAVA PRAVIDEL - ČTĚTE ! ! - NEZNALOST NEOMLOUVÁ !

Příspěvekod Buchta » 23 kvě 2012, 14:24

JELIKOŽ JSEM TADY PO DELŠÍ DOBĚ, (nebyl čas) řek jsem si, že navšítím některý sekce a povim vám, jsem ZNECHUCEN...
znechucen tím co se tady děje, samozřejmě, všichni členové Admin Teamu a moderátoři, se tady důkladně o chod a pořádek starají, za to vám patří moc velkej dík ! Pánové !

ale k věci.

hned v několika tématech jsem objevil to, co nemůžeme jako team podcyhtit... NADÁVKY, URÁŽKY, PONIŽOVÁNÍ,

tudíš - od teď - >

-> KAŽDÝ ČLEN FORA JE POVINEN ČÍST V PROVNÍ ŘADĚ PRAVIDLA, PŘED TÍM, NE VŮBEC ZAČNE NĚCO KOMENTOVAT ČI ZAKLÁDAT TÉMATA.
->NECHCI VIDĚT URÁŽKY, NADÁVKY, URÁŽENÍ, PONIŽOVÁNÍ NEBO NEDEJ BOŽE ŠIKANU ! JAKMILE NĚKDO TYTO PRAVIDLA PORUŠÍ DOSTANE !!!UPOZORNĚNÍ!!!! -> POKUD SE TOTO BUDE OPAKOVAT, DALŠÍ UPOZORNĚNÍ SE NEKONÁ A UŽIVATELI BUDE UDĚLEN PŘINEJLEPŠÍM IP. BAN !
-> JELIKOŽ JSME, NEBO SE SNAŽME BÝT SERÓZNÍ FÓRUM, A V RÁMCI OCHRANY POCTIVÝCH UŽIVATELŮ SE SNAŽÍME DĚLAT MAXIMUM PRO SPOKOJENOST A NÁVŠTĚVNOST, PROTO JSEM URČIL TATO OPATŘENÍ.
-> dále, JE LI OBNOVOVÁNO STARÉ TÉMA (VÍC NEŽ 3 ROKY) NAHLASTE TO, PROSÍM, MODERÁTOROVI URČENÉ SEKCE, TEN UŽ UČINÍ DALŠÍ OPATŘENÍ, NENÍ NUTNÉ ABY UŽIVATELÉ NADÁVALI OSTATNÍM ;) VIZ. DRUHÁ ->

toť vše.ještě jednou děkuji, všem, kteří se tady o forum starají ;) a taktéž přeji všem pocitvým modelářům, či minitunerům, a všem návtěvníkům ať se tady cítí co nejlíp a ať jim jde práce co nejlíp od ruky :)

strejda Buchta :)
I'm Peugeot Fan :pohar:
Peugeot 406 :-*
project:
CCF:20%
R4:50%
Comming soon:C2,205 EVO III-comeback, 406 coupé, xara project
Buchta
1:18

Zpět na Administrace