od wolfgang007 » 10 dub 2012, 12:01
Bejby - Chtěl bych se podělit o zkušenost s Bejbym. Bejby dal na vědomí všem, že existuje obchod s modely, který se ruší a vyprodává za 50% slevy. V obchodě nafotil asi všechny modely, na některých jsou vidět ceny, na některých ne. Psal, že komu se bude co líbít a měl by zájem, že do toho obchodu zajde a pošle za předem poslané peníze. Napsal jsem mu o tři modely, aby mi sdělil cenu, kolik by mne stály po slevě. Komunikace dost složitá, tak jsem se ceny dozvěděl až za týden. Shodou okolností tím městem projížděl známý, kterého jsem požádal, aby se podíval do toho obchodu a ceny mi taky sdělil. Kupodivu si Bejby na každém modelu chtěl přirazit 500,- Kč. Já se s ním již na počátku chtěl domluvit na nějaké provizi a tohle mne znechutilo a zařídil jsem se jinak. Když jsem mu napsal, že se mi jeho jednání nelíbí, tak mi vyčinil že jsem "pan rejpal" a protože nejsem na foru dlouho, tak se mi rozhodl dát tuto přirážku. Prý kdybych tu byl déle, tak by mohla být možná 100,-Kč. Kontaktoval jsem i jiné zájemce o modely, a některým se vůbec neobtěžoval odepsat. Zkrátka to shrnu, dle jeho názoru jsme tady na foru rovní a rovnější... Jako férovější bych pokládal sdělit všem telefonní číslo obchodu, kde jak jsem zjistil, není problém se zasláním na dobírku, a ne se snažit obohatit na druhých.
Naposledy upravil
wolfgang007 dne 10 dub 2012, 19:21, celkově upraveno 1