BLACK LIST

Pravidla a veškeré informace ohledně tohoto fóra a webu

Re: BLACK LIST

Příspěvekod kohula » 11 říj 2012, 13:24

Rišo...

zklamal mě. nejprve si u mě zamluvil model s tím, že peníze co nejdřív pošle předem někde z pobočky v čr (je ze slovenska). vše bylo domluveno a pak se asi měsíc neozval a žádné peníze mi nepřišly. po několika zprávách mi napsal, že řeší problémy, ale že model určitě bere a přibral si k němu další. opět téměř měsíc čekám a odpovědi se asi nedočkám. chápu, že člověk má někdy řešit spoustu jiných věcí, ale aspoň se slušně domluvit by se dalo
Obrázek
kohula
1:18

Příspěvekod Rišo » 19 pro 2012, 18:33

kohula píše:Rišo...

zklamal mě. nejprve si u mě zamluvil model s tím, že peníze co nejdřív pošle předem někde z pobočky v čr (je ze slovenska). vše bylo domluveno a pak se asi měsíc neozval a žádné peníze mi nepřišly. po několika zprávách mi napsal, že řeší problémy, ale že model určitě bere a přibral si k němu další. opět téměř měsíc čekám a odpovědi se asi nedočkám. chápu, že člověk má někdy řešit spoustu jiných věcí, ale aspoň se slušně domluvit by se dalo

...ale nakoniec sme to zdarne doriešili, ešte raz sa ti ospravedlňujem za zdržanie ;)
Life for work make money for life
Rišo
1:72

Příspěvekod Jari » 11 led 2013, 15:45

LukyCZ - neplatí a pak nekomunikuje!! :evil:
Obrázek

Get low
Jari
1:87

Příspěvekod TDi » 22 led 2013, 19:44

Dělám to nerad ale Saimon
Prvně jsem si sním domluvil model , konkrétně Hondu Civic 5g Sedan
Řekl jsem mu že kdyby počkal do 15.1 tak že ji od něj vezmu , 16.1 mu píšu protože se sním chci domluvit na penězích , protože tady 15. celej den nebyl a až dnes(22.1) mi přijde zpráva že ji nabídne zajemcům co psali semnou ..
Takže mu tímhle ještě jednou děkuji a ostatním zájemcům o jeho modely přeji aby se jim tohle nestalo..
TDi
1:12

Příspěvekod Saimon » 24 led 2013, 11:51

Fíha :mrgreen: Aby som to trochu upresnil, nesedím tu každý deň, to je pravda, niektorí ľudia musia pracovať aj na iných veciach :) Za druhé, bol som zbytočne seriózny, napriek tomu že som mal na ňu ponuky pri ktorých by som nemusel čakať nehovoriac ešte o tom že boli aj vyššie, rozhodol som sa že budem natoľko slušný a predám ju tomu kto napísal prvý, teda TDi. Čakal som teda tie zhruba tri týždne a dotyčný mi v tom napíše niečo v zmysle: "Pošli model, já ti pak pošlu peníze v obálce" tak to teda ďakujem pekne - toto nepovažujem za serióznu ponuku ani náhodou. Skončil som, ponúkam model ďalej.
Saimon

Příspěvekod TDi » 24 led 2013, 15:26

Oba víme že jsem tohle nenapsal !
Takhle to bylo :
Co takhle že bych ti poslal ty peníze v obálce ? Ušetřím na poštovným
Prostě pošlu doporučenou zásilku už s Ečkama ;)
Pak bys mi řekl kolik tě stálo odeslání a dal bych ti to v Eurech
.. Jinak chápu že tu nejsi každý den ale tak když se na něčem domlouváš tak aspon ten den tady buď..
TDi

Příspěvekod kohula » 24 led 2013, 16:10

tohle si vyříkejte přes sz, chalani ;) já sem se Saimonem neměl problém nikdy a to jsme spolu řešili obchodů docela hodně. Nedivím se mu, že nestál o to poslat Ečka v obálce. Tohle je hodně riskantní už v rámci republiky a ne ještě na Slovensko. Navíc doporučeným dopisem na SK absolutně nic neušetříš na poštovném. Ušetřil bys, kdyby jsi mu to poslal na účet v eurech a v bance by jsi zadal pouze kód pro mimostátní bankovní převod. za to by byl mnohonásobně nižší poplatek než za doporučený dopis. A když už, tak je většinou zvykem poslat peníze předem nebo zaboží jako dobírku. poslat zboží předem jsem ještě nikde neviděl ;)

navíc odmítl mnohem výhodnější nabídky jenom kvůli tomu, že jsi to určitě chtěl. na oplátku by si zasloužil hezčí zacházení a hlavně vstřícnou domluvu, ne oznámení situace ;) a pokud se člověk nenachází tu, doporučuju hledat na FB. tam je člověk třeba častěji (vlastní zkušenost)
Obrázek
kohula
1:18

Příspěvekod TDi » 24 led 2013, 17:03

Já ho na fb hledal , to víš sám když jsem se tě ptal ..
Jako fakt mě to mrzí že to nevyšlo , moc jsem se na ni těšil ..
TDi

Příspěvekod BUREJSA1 » 22 led 2015, 22:24

Já jsem tak pro.já jsem zase posla asi 350 kaček a měla mi přijít Fabie Wrc od decent tunera s mailem Ptacnik@gmail.com a tel. 723371487.je to víc jak měsíc co jsem mu zaplatil a model pořád nikde.na maily neodpovídá a když si dám položku o potvrzení o přečtení tak nepřijde nic a moje maily rovnou maže.nejdřív mi napíše,když jsem se divil,že po 14 dnech ještě nepřišel balík že to asi bude ten co se mu vrátil zpět.to jich posílal tolik,že si to nepamatuje a pak mi zdělí že tam byla asi jiná adresa,abych mu ji poslal znova.na to abych mu volal nebo psal sms nemám.když mu zavolám tak bud mi to nevezme a když jo tak mě to akorát bude stát prachy a stejně nic nevyřeším.takže ho nedoporučuju
BUREJSA1
greenhorn

Předchozí

Zpět na Administrace