Zdravim Vas, konečne jsem se dokopal ktomu abych si udelal přistřešek pro své modely bo už jich je tolik že je není kam dávat. Jako malý jsem dostal stavebnici s opravdickými cihlami, ted jsem se rozhodnul udelat AutoHaus Renault, bohuzel nemam tolik cihlicek tak ze si nemuzu dovolit velky autosalon, cihel je tak malo ze zadni stena a prepazky budou ze dreva, budou zde i velke vylohy vjezdy tak abych usetril cihlu kde se da, bohuzel na vykresu je primo hruba stavba tak nejdou videt veci okolo. Tak to ted popisu: v budove bude schowroum (nwm presne jak se to pise) vzadu servis spolecne ze skaldem u vjezdu do skladu tj. jak stoji Tatrovka bude plac pro bourane auta Renault a Dacia (kdo ma nejakym zpusobem pozkozene byt malo tak je koupim) okolo bude travnik pro pripadne rozrustajici se sbirku, vedle dveri budou znaky Renaultu ty co sou u v krabickach u modelu, nad vylohama bude napis renault z nejakeho auta, v servise bude nejake naradi mozna i zvedak , v schowroumu bude stat cca aut v zadu budou stoly nejake stojany s prospekty. Este jsem uvazoval nejak to osviti do kazdeho rohu dat diodu ad to sviti na Autohaus. Střecha bude sundavaci pro vkladani modelu, musim jeste najit umisteni a jeste sem vas chtel poprosit o radu jak to zakryt uvazoval jsem ze bych si nechal z plexi udelat ,,akvarko,, ale vice hlav vice vi, děkuju. Jo a este v salonu bude na podlaze lileum asi kachlicka co nam zbyla z predsine.
Foto zde (pise mi to nejake pixeli nechce se mi to predelavat nevim o co jde tak jen odkaz:
http://dannyvengi.rajce.idnes.cz/AutoHaus_Renault/