2010 jsem delal ridicak a dlouho jsem hledal spravny auto, nemelo by to byt nic co je videt po stovkach na silnicich. Mela to bejt VW Jetta ale nebylo v te dobe nic poradnyho na prodej, popr. na za poradny peniz. Nahodou jsem zahlid Polo 2 Steilheck (Kombi) a hned to bylo jasny. Casto jsem se koukal na inzeraty ale v kambajnu toho moc nebylo nebo samej srot. Ale stesti mi pralo a ja jsem nasel jedno u Vidne a tak jsem se na jel hned podivat, byl to Diesel, az pozdejc jsem zjistil ze to auto je docela vzacny. Polo jsem koupil a nechaj jsem si ho tyden pozdejc dovizt, parada.
K autu:
je to Polo 2 Steilheck s 48 koni v nafte, pred sedmi leti byl predelan z dodavky (zavareny zadni okna) na normalni auto a poslednich sedm let stravil u mladyho mechanika ktery mu take implantoval 1.4 D motor z novejsiho 2F pola, driv melo 1.3D rozdil jsou tri kone.
Dnesni stav:
Posledni dva roky se toho docela hodne delo, nejdriv jsem koupil ATS 6x13 kola a pote jsem to auto takhle rok jel ale na jare 2012 se mi naskytla moznost kuope podvozku s G40 brzdou, beru, kola jsem nechal vylestit a interierer se letos take dost zmenil, novy koberec, GT Sedacky, GT Volant a jiny vecicky.
Fotky:
2010

2011

Extreme Tuning Show

2012

k teto sezone:
Sezona uz je k konce, s autem jezdnim i v zimne, viditelnou rez na poslednich fotkach jsem dal do poradku, ridicovi dvere jsou na vyhozeni, ale mam jich dost ve sklepe
Progress 2012:
Snazil jsem se udelat US naraznik ( nidky neexistoval)
Nejaky nahradni dily:
(original pohlinikovany, jen vylesteny, vejfuky z dieslu tak nereznou, RV 1992
v levo spinava sedacka a v pravo cista...

komplet rozebrany a do pracky s nima a jinak dirky od cigaret nechat zasit
Jinak jsem potreboval nejaky dily i karoserii atd. tak jsem sehnal jiny polo a kompletne jsem ho rozebral.
Plany:
Planoval jsem opravit vsechnu rez, sam to nezvladnu, mozna mi pomuze joki nebo tak ale uvidime v lete, plany jsou.
Proc tady na Scalecars?
Nevim kolik lidi me tu jeste zna, jsem jeste byl na Scalextuning a u jedne z prvnich MT srazu vubec. ale 2009 jsem se prestehoval do rakouska kvuli skole, letos maturuju.
Toto auto taky mam na http://forum.polomagazin.de/thread.php?threadid=34695.
Bohuzel se nedostanu na ShoVWstation, uz jsem to zkousel nekolikrat, emaily, emaily moderatorum a adminum s popisem atd. ale bohuzel se nic nedeje. Co jsem videl tak existuje cesky Polo forum, chteji ale predem nejak 250kc za rok ale je tam tak nizka aktivita ze se mi to nevyplati, ale rad bych pomohl nekdo se tam dokonce ptal kvuli dieslu atd. ale to je jedno.
komentare otazky, vsechno mi muzete psat