Moc Vám všem děkuji za ohlasy a náměty, jsem ráda, že se Vám model líbí! Zpočátku jsem měla docela obavy, zda to bude aspoň trochu k světu po ne zrovna dobrých zkušenostech s Fujimi, ale tvarově a proporcionálně to celkem jde. Silviny S15 od Aoshimy byly sice jiné kafe, no ale S14 se mi už dlouho líbila, tak jsem nakonec neodolala....

Přesnost většiny dílů byla slušná, ani otřepů tam nebylo tolik, jako u předchozí Fujimácké RX-8, nicméně taková Tamka nebo možná i Aoshima by se do podoby S14 trefila možná ještě líp.
Kola a volant jsem nahradila hezčími ze stavebnice Aoshimy, přední světla prodělala barevnou úpravu a stínování dle fotek předlohy, protože modelový základ byl až příliš chudý a vůbec to nepřipomínalo světlomety skutečné S14. S výfukem máte pravdu, tady by to ještě šlo vylepšit, takže díky za rady a tipy! Máte na mysli jen koncovku za tlumičem, nebo vyměnit i celý zadní tlumič? Asi by se tam hodilo spíš něco podobného, jako mají S15 od Aoshimy - nerezový válcovitý tlumič s kruhovým profilem a širší koncovka - něco třeba takového:
http://www.highperformanceparts.cz/univ ... on-ml.1122